Tento web používá k poskytování služeb a analýze návštěvnosti soubory cookie. Setrváním na webu s tímto souhlasíte. | Další informace X

Ochrana osobních údajů

Provozovatelem webových stránek a správcem osobních údajů je Zdeněk Šedivý, Křížkova 465/10, 30100 Plzeň, fyzická osoba s IČ: 76367053. Provozovatel je registrován na ŽÚ města Plzeň, Č.j.: MMP/103536/09.

Většina obsahu na slevomol.cz je volně přístupná bez nutnosti zadávání jakýchkoli osobních údajů. Nesbíráme uživatelské e-maily, nerozesíláme hromadné e-maily, nevyužíváme remarketing a nepředáváme údaje návštěvníků sociálním sítím.

Osobní údaje, které zpracováváme automaticky

Při návštěvě našich webových stránek můžeme zpracovávat informace o vašem chování, např. které nabídky jste zobrazili. Informace o vašem chování na webu jsou však z důvodu vašeho soukromí anonymní.

Můžeme také zpracovávat některé technické a bezpečnostní informace např. IP adresu, časové údaje, cookies (více níže, viz sekce o cookies), informace o vašem internetovém prohlížeči nebo operačním systému. Uvedené údaje sbíráme abychom zabránili zneužití webových stránek (např. přetěžování webovými roboty, apod.)

Jaká máte práva v souvislosti s ochranou vašich osobních údajů

  • můžete nás požádat o vysvětlení jaké osobní údaje zpracováváme
  • můžete nás požádat o vysvětlení jak osobní údaje zpracováváme
  • můžete nás požádat o výmaz osobních údajů
  • pokud máte pochybnosti o zpracování osobních údajů, můžete se obrátit na Úřad pro ochranu osobních údajů

Zde naleznete aktuální kontaktní informace.

Cookies

Cookies jsou krátké textové soubory, které si internetové stránky ukládají na pevný disk počítače nebo mobilního zařízení uživatele. Často jde o nastavení, které uživateli usnadní používání stránek. Některé funkce není možné bez cookies využívat.

Na slevomol.cz nepoužíváme cookies za účelem osobní identifikace uživatelů.

Ukládáme následující druhy cookies:

Technické cookies, které jsou nezbytné pro zajištění základní funkčnosti stránek. Cookies třetích stran určené pro měření anonymních dat o chování uživatelů a sledování návštěvnosti pomocí Google Analytics za účelem lepšího přizpůsobení stránek pro uživatele.

Nastavení cookies:

Pravidla pro používání nebo zablokování cookies si může každý uživatel nastavit ve svém internetovém prohlížeči. Uživatel si může nastavit povolení nebo odmítnutí veškerých nebo pouze některých souborů cookies. Zablokování souborů cookies bude mít negativní vliv na použitelnost webové stránky a služby slevomol.cz. Uživatel může svou volbu ohledně nastavení cookies kdykoliv změnit. Uživatel může již uložené soubory cookies vymazat ve svém internetovém prohlížeči. Detailní informace o nastavení ukládání souborů cookies v prohlížeči lze nalézt na stránkách poskytovatele konkrétního internetového prohlížeče.

Jednorázové odstranění cookies:

Jednorázově můžete cookies z domény slevomol.cz odstranit pomocí tohoto odkazu: odstranit cookies z domény slevomol.cz.